|
|||
I śniadanie |
II śniadanie 10 00 |
zupa 12 00 |
II danie 14 00 |
poniedziałek 25.09.2023 |
|||
chleb graham z masłem, polędwica z pieca, ogórek, szczypiorek, kawa inka | zupa mleczna z płatkami owsianymi, jabłko cząstki | zupa krupnik z ziemniakami, natka, koper, chleb mieszany | ziemniaki, leczo z cukinią i kiełbaską, papryką i pomidorami, kompot owocowy |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
wtorek 26.09.2023 |
|||
chleb z masłem, szynka drobiowa, szczypior, rzodkiewka, szczypiorek, kawa inka | budyń bananowy (wyrób własny) | zupa gulaszowa wieprzowa z ziemniakami, koper, natka, chleb | makaron z jabłkami prażonymi, herbata z cytryną |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
środa 27.09.2023 |
|||
chleb ziarno z masłem, pasta serowa z pomidorami, jajko cząstki, szczypiorek, herbata z cytryną | kisiel do picia, śliwka | zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym zabielana śmietaną, koper, natka, chleb | ziemniaki, schab pieczony w sosie własnym, ćwikła z chrzanem, kompot truskawkowy |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka |
alergeny: --- |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
czwartek 28.09.2023 |
|||
chleb graham z masłem, szynka gotowana wieprzowa, ogórek kiszony, szczypiorek, kakao | jabłko pieczone | zupa grysikowa z warzywami zabielana śmietaną, natka, koper, chleb | ziemniaki, ryba smażona miruna, kapusta biała zaparzana, kompot owocowy |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: --- |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, ryba. jajka |
piątek 29.09.2023 |
|||
rogal z masłem, serek waniliowy, kalarepka do chrupania, herbata z cytryną | zupa mleczna z makaronem zacierka, śliwki/gruszki | zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana śmietaną, koper natka, chleb | ryż z jabłkami zapiekany ze śmietaną, kompot owocowy |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
|
|
zupa |
II danie |
poniedziałek 25.09.2023 |
|
zupa krupnik z ziemniakami, natka, koper, chleb mieszany | ziemniaki, leczo z cukinią i kiełbaską, papryką i pomidorami, kompot owocowy, jabłko |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
wtorek 26.09.2023 |
|
zupa gulaszowa wieprzowa z ziemniakami, koper, natka, chleb | makaron z jabłkami prażonymi, herbata z cytryną |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
środa 27.09.2023 |
|
zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym zabielana śmietaną, koper, natka, chleb | ziemniaki, schab pieczony w sosie własnym, ćwikła z chrzanem, kompot truskawkowy, śliwka |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
czwartek 28.09.2023 |
|
zupa grysikowa z warzywami zabielana śmietaną, natka, koper, chleb | ziemniaki, ryba smażona miruna, kapusta biała zaparzana, kompot owocowy |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, ryba. jajka |
piątek 29.09.2023 |
|
zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana śmietaną, koper natka, chleb | pierogi ruskie, surówka z marchewki, jabłka i gruszki, kompot owocowy |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka |
Wpłatę za wyżywienie należy wpłacać na konto Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 na numer rachunku bankowego: Przed uregulowaniem wpłaty na rachunek bankowy proszę o uzgodnienie kwoty jaką należy przelać – informacja w sekretariacie lub telefonicznie: 017 748 25 24. W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę lub grupę przedszkolną oraz miesiąc, którego dotyczy wpłata. |