jadlospis przedszkola

I śniadanie
8 30

II śniadanie

10 00

zupa

12 00

II danie

14 00

Poniedziałek 18.11.2019

chleb ciemny z masłem, polędwica sopocka, ogórek, kawa inka zupa mleczna z makaronem gwiazdki, owoc cząstki zupa krupnik z ziemniakami, koper, natka, chleb frytki, filet z kurczaka smażony, surówka z kapusty białej, kompot z truskawek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka, gorczyca, miód

Wtorek 19.11.2019

chleb z masłem, szynka drobiowa, sałata zielona, rzodkiewka, kawa inka kisiel z tartymi jabłkami, chałka zupa pomidorowa z ryżem zabielana śmietaną, koper, natka, chleb łazanki z kapustą i kiełbasą, kompot z truskawek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka

Środa 20.11.2019

chleb ciemny z masłem, szynka gotowana, pomidor, mozzarella, kakao zupa mleczna z płatkami owsianymi, owoc cząstki zupa grysikowa na rosole, koper, natka, chleb penne z miruną w sosie pomidorowo-paprykowym, kompot wieloowocowy
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, ryba, jajka

Czwartek 21.11.2019

bułka grahamka z masłem, pasta jajeczna, ze szczypiorkiem, kawa inka ryż z jabłkami duszonymi, herbata owocowa zupa krem z brokuła z grzankami, chleb kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot wieloowocowy
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler, soja
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód

Piątek 22.11.2019

bułka z masłem, pasta rybna z serem białym, herbata owocowa budyń do picia, owoc cząstki barszcz czerwony z ziemniakami zabielany śmietaną, chleb pierogi leniwe, marchewka z jabłkiem, kompot wieloowocowy
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, ryba miruna, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka

   Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich zmian w jadłospisie.


 

jadlospis stolowki szkolnej

zupa

II danie

Poniedziałek 18.11.2019

zupa krupnik z ziemniakami, koper, natka, chleb frytki, filet z kurczaka smażony, surówka z kapusty białej, kompot z truskawek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka, gorczyca, miód

Wtorek 19.11.2019

zupa pomidorowa z ryżem zabielana śmietaną, koper, natka, chleb łazanki z kapustą i kiełbasą, kompot z truskawek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka

Środa 20.11.2019

zupa grysikowa na rosole, koper, natka, chleb penne z miruną w sosie pomidorowo-paprykowym, kompot wieloowocowy
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, ryba, jajka

Czwartek 21.11.2019

zupa krem z brokuła z grzankami, chleb kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot wieloowocowy
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler, soja
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód

Piątek 22.11.2019

barszcz czerwony z ziemniakami zabielany śmietaną, chleb pierogi leniwe, marchewka z jabłkiem, kompot wieloowocowy
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka

   Intendent zastrzega sobie prawo do niewielkich zmian w jadłospisie.

 


 

Wpłatę za wyżywienie należy wpłacać na konto Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 na numer rachunku bankowego:
03 1020 4391 0000 6602 0187 6846
do 15 dnia każdego miesiąca.

Przed uregulowaniem wpłaty na rachunek bankowy proszę o uzgodnienie kwoty jaką należy przelać – informacja w sekretariacie lub telefonicznie:  017 748 25 24.

W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę lub grupę przedszkolną oraz miesiąc, którego dotyczy wpłata.